Titelkandidaat Real Lunet pas na rust op stoom

Real Lunet heeft zijn koppositie in de 3e klasse C behouden na een 5-1 overwinning op Wilhelmina. Ook Zwaluw VFC won op 1e Paasdag van RKDVC uit Drunen (0-1)

Real Lunet stond met de rust verrassend met 0-1 achter tegen rode lantaarndrager Wilhelmina. Nadat er  in de rust door trainer Glenn Simon 10 minuten niets werd gezegd, en al snel een rode kaart voor speler Kuijpers van Wilhemina kwam Real Lunet in de 2e helft op stoom. Chraou en Dix zorgden dat het nog een makkelijke overwinning werd en na 90 miniten stond de 5-1 eindstand op het scorebord. Achtervolger Avanti ’31 speelt vandaag tegen Taxandria uit Oisterwijk.

Zwaluw VFC won de lastige uitwedstrijd in Drunen tegen RKDVC met 0-1. Het doelpunt werd gemaakt uit een vrije trap van Paul Beekmans, nadat speler van Delft van RKDVC de bal ongelukkig toucheerde en zijn eigen doelman kansloos niet.  Hierop nam Zwaluw een wat defensievere stelling in, waardoor er voor RKDVC nog maar moeilijk doorheen te komen was. Het grootste gevaar kwam van enkele lage voorzetten waar geen Drunenaar zijn voet tegen kon zetten.  Verder kwam de ploeg van John Laponder niet meer in gevaar en won het ook deze lastige uitwedstrijd.