Helemaal thuis in een maatwerkkeuken van Van der Dussen

Foto: van der Dussen Maatkeukens

De dagen worden langer: tijd om het binnen in huis weer gezellig te maken. Traditioneel gezien is het voorjaar de periode waarin we weer meer gaan nadenken over het interieur.

De keuken maakt hier een belangrijk onderdeel van uit als hart van het huis. Bij Van der Dussen Maatkeukens in Berlicum laat men u graag de laatste (voorjaars)trends zien op het gebied van keukens.

“Een keuken ontwerpen is zeer persoonlijk, begint eigenaar Gert van der Dussen, het is allang niet meer enkel een ruimte waar gekookt wordt, maar ook een plek om samen te komen, waar gasten ontvangen worden, en moet in die zin zeker ook passen bij de rest van het huis.” Vandaar dat geen keuken hetzelfde is bij Van der Dussen Maatkeukens, iedere keuken is persoonlijk en vereist maatwerk voor de klant.

Een belangrijk onderdeel van het kopen van een keuken is het opdoen van inspiratie in de showroom in Berlicum, waar producten live bekeken en vergeleken kunnen worden. Bij Van der Dussen zijn verschillende keukenopstellingen te vinden in uiteenlopende stijlen, van landelijk tot modern. Onlangs is het bedrijf benoemd als zogenaamde Elite Partner van Cosentino, een Spaanse steenproducent en eigenaar van de merken Silestone kwarts, Sensa Graniet en Dekton Ultracompacte oppervlakken. Hiermee kan Van der Dussen een breed assortiment werkbladen aanbieden, van graniet-, marmer- en betonlooks tot strakke egale kleuren en industriële cortenstaal varianten. “Het werkblad is vaak de blikvanger van de keuken, en onbewust het meest gebruikte onderdeel, erg belangrijk dus dat het blad niet alleen mooi is maar bijvoorbeeld ook kras-, vlek-, en zuurbestendig. De kleur van het werkblad moet altijd ergens bij passen, of het nu de kasten zijn, de vloer of de gordijnen, als Cosentino Elite Partner geven wij gratis stalen mee naar huis, zodat de klant op zijn gemak kan bepalen welke kleur zijn voorkeur heeft.”

Warm, gedurfd en elegant
Als we kijken naar de trends van het voorjaar zien we dat de marmertrend nog steeds erg populair is. Marmerlooks hebben het vermogen om iedere ruimte om te toveren tot een stijlvolle plek. Een marmerlook is zeer persoonlijk, er zijn drukke en minder drukke varianten, in mat of glanzend, en de natuur biedt volop inspiratie voor de mooiste ontwerpen. In kwartscomposiet hebben we een unieke collectie van het merk Silestone genaamd Eternal, met naast wit ook bijzondere marmerlooks in

grijs-, zwart en antraciettinten.
Naast het elegante marmer zien we ook meer donkere kleuren voor de keuken verschijnen. Deze bieden het perfecte canvas voor warme of juist kleurrijke ontwerpen. Een belangrijke ontwikkeling hierin zijn diepzwarte kleuren en industriële looks die onderhoudsvriendelijk en ecologisch zijn en praktisch in gebruik. “Een mooi voorbeeld hierin zijn de industriële kleuren Trilium en Radium van Dekton, welke voor 80% uit gerecyclede materialen bestaan, niet alleen mooi maar ook duurzaam, ook iets waar wij bewust mee bezig zijn.”

Of u uw keuken nu gaat renoveren of vernieuwen, bij Van der Dussen Maatkeukens laat men u graag de mogelijkheden zien. “Wij werken met mooie merken en hebben een passie voor het ontwerpen van sfeervolle keukens die naast mooi ook praktisch in gebruik zijn met als einddoel het creëren van een keuken waar u zich helemaal in thuis voelt.”


Van der Dussen Maatkeukens
Overbeeke 21
5258 JE  BERLICUM
Tel 0735038861 of 0622520741
www.vanderdussenmaatkeukens.nl of  [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen