Real Lunet weer stap dichterbij de titel

Real Lunet heeft goede zaken gedaan door de uitwedstrijd te winnen bij BMC. Ook Zwaluw VFC won en blijft in de race voor nacompetitie.

Real Lunet won de uitwedstrijd bij BMC met 0-2 door doelpunten voor de rust Jaoud Charou en na rust werd het tweede doelpunt gescoord door Bas van den Berk. Door deze overwinning weer een stap dichter bij de titel en promotie naar de 2e klasse. Avanti ’31 heeft vijf punten minder met nog zes wedstrijden voor de boeg. Avanti ’31 won de plaatselijke derby tegen Schijndel/De Wit met 0-2. De beide doelpunten werden in de laatste 20 minuten gescoord door van Heeswijk.

Ook Zwaluw VFC won zijn wedstrijd op zaterdagavond tegen Sint Michielsgestel met 3-1. Doelpuntenmakers waren deze keer de Laat en Kuper (2x) en speelde daardoor de kater van vorige week weg. Ook Zwaluw VFC blijft kans houden op promotie want de ploeg doet volop mee in de derde periodeĀ  en tevens kan het nacompetitie halen als het derde wordt in de eindstand. De Vughtenaren staan in de stand op de vierde plaats met 2 punten achterstand op BMC.