Real Lunet blijft winnen en Zwaluw VFC stelt teleur

Real Lunet wist ook afgelopen zondag weer drie punten te behalen na een 2-0 overwinning op Vlijmense Boys. Zwaluw VFC verloor bij Nieuwkuijk met 2-1

Real Lunet blijft te trotse koploper in de 3e klasse C na een 2-0 overwinning tegen Vlijmense Boys. De doelpunten werden pas na rust gemaakt door Charou en van den Berk. De grote concurrent Avanti ’31 won ook zijn wedstrijd en blijft twee punten achter op Real Lunet met een wedstrijd meer gespeeld.

Zwaluw VFC verloor van laagvlieger Nieuwkuijk met 2-1. De Laat had na rust gelijk gemaakt maar in de 73e minuut scoorde Brent de Wijs vanaf de penaltystip de winnende treffer. In strijd om de derde plaats verloor BMC ook en had de Vughtse formatie goede zaken kunnen doen bij winst.