Real Lunet blijft op titelkoers en Zwaluw VFC verliest ruim

Door met 8-0 te winnen van Taxandria komt de titel voor Real Lunet wel heel dichtbij. Zwaluw VFC verloor in Vlijmen met 4-1 van Vlijmense Boys

Real Lunet kon weer drie punten bijschrijven op de ranglijst door een hele grote overwinning op Taxandria uit Oisterwijk. De titel kan dan ook bijna niet meer worden misgelopen. Na een 2-0 ruststand door doelpunten van Dix en Chraou liep de score in de 2e helft wel heel hoog op. Na rust waren het Chraou (3x) Dix, Belhaj en van Nistelrooy die de monsterscore van 8-0 op het bord zetten.  Doordat concurrent Avanti ’31 verrassend verloor van Haarsteeg heeft de ploeg van Glenn Simon met nog drie wedstrijden zes punten voorsprong op de nummer twee.

Zwaluw VFC had een zwakke dag en verloor kansloos met 4-1 van Vlijmense Boys. Na rust maakte De Laat nog wel de aansluitingstreffer (2-1) maar Vlijmense Boys was heer en meester en liep daarna nog uit naar 4-1. De Vughtse formatie maakt nog altijd kans op nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Zaterdag staat de derby op het programma tussen Zwaluw VFC en Real Lunet en voor beide hele grote belangen.