Oranjeleeuwinnen winnen het BFF-toernooi

Foto: MOVE Vught

Vorig jaar werd voor de eerste keer het BFF-toernooi georganiseerd, ter promotie van het EK-voetbal voor vrouwen en het meisjesvoetbal in het algemeen. In Vught was het zo succesvol dat MOVE Vught heeft besloten om het ook dit jaar te organiseren.

Op de velden van Zwaluw VFC hebben zes meisjesteams een leuke en sportieve voetbalmiddag gehad. Na veel voetbalplezier kwamen de Oranjeleeuwinnen als sterkste uit de bus. Zij werden beloond met een mooie gouden medaille. De andere teams hebben een mooie zilveren medaille gehad. Volgend jaar organiseren we graag weer het BFF-toernooi en hopen dat ook dit een begrip wordt op de Vughtse sportkalender.

Schoolatletiektoernooi
Op woensdag 30 mei staat het Schoolatletiektoernooi op het programma op de atletiekbaan van Prins Hendrik. Dit fantastische toernooi start om 14.30 uur en eindigt rond de klok van 18.00 uur en deelname is uiteraard helemaal gratis!

Je moet je voor dit toernooi wel inschrijven. Bij voorkeur inschrijven per team (per categorie: groep 3/4 – groep 5/6 – groep 7/8). Individueel inschrijven kan ook, dan maken wij een team. In een team zitten minimaal 6 deelnemers en maximaal 11. Vergeet niet een leuke teamnaam te denken! Ieder team heeft minimaal 1 teambegeleider (minimaal 16 jaar) nodig. Inschrijven kan op www.movevught.nl en ga naar ‘kalender’.

MOVE Sportzomer
Ook dit jaar organiseert MOVE Vught weer de MOVE Sportzomer. In juni vier geweldige evenementen op de woensdagmiddag, waaronder een spectaculaire Zeskamp en gaaf Voetbalfestijn. Tijdens de zomervakantie zelf bieden we ieder dinsdag en donderdag Fun2Move – ZomerFun, leuke en gave sport- en spelactiviteiten.

Alle evenementen en activiteiten vinden plaats op het Lidwinaveld. De activiteiten zijn voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 en deelname is geheel gratis. Voor de evenementen in juni op de woensdagmiddag moet worden ingeschreven. Om in te schrijven en voor meer informatie, kijk op www.movevught.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen