Real Lunet promoveert naar de 2e klasse

Real Lunet is door een 3-1 overwinning op ODC kampioen geworden in de 3e klasse C en promoveert naar de 2e klasse. Zwaluw VFC verloor zijn uitwedstrijd van Taxandria en heeft nu nog maar een minimale kans op nacompetitie voor promotie.

Real Lunet werd de terechte kampioen mede door een constant seizoen en verloor dit seizoen maar één keer. In de kampioenswedstrijd won de ploeg van Glenn Simon ook weer verdiend van het Boxtelse ODC. De ruststand was 1-0 door een doelpunt vlak voor rust van Jaouad Chraou.  Nadat ODC na de rust een penalty had gemist maakte wederom Jaouad Chraou 2-0 en leek de wedstrijd beslist. Vlak voor tijd kwam ODC terug door een doelpunt van Schellekens. In de blessuretijd was het Gino Dix die de 3-1 op het scorebord bracht en was de wedstrijd beslist. Door deze overwinning speelt Real Lunet volgend jaar in de 2e klasse.
Zwaluw VFC laat de laatste weken afweten en is nu ver weg van eventuele nacompetitie voor promotie. De ploeg van John Laponder verloor in Oisterwijk van Taxandria met 3-2. De beslissing kwam tot stand ver in de blessuretijd nadat Beekmans een 2-0 achterstand had weggewerkt.
Concurrent FC Engelen won wel zijn wedstrijd en staat nu voor Zwaluw VFC op de vierde plaats. Zwaluw VFC speelt zijn laatste wedstrijd thuis tegen Avanti ’31 en FC Engelen speelt thuis tegen Taxandria.