Themabijeenkomst “Gasloon wonen” hoe gaan we dat doen?”

Foto: VET Vught

Energiecoöperatie Vughtse Energie Transitie (VET-Vught) organiseert op woensdag 30 mei haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Aansluitend is er een zeer interessante themabijeenkomst: “Gasloos wonen: hoe gaan we dat doen?”

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft. Je hoeft hiervoor dus geen lid te zijn van VET-Vught! Aan de hand van twee presentaties bespreken we de mogelijkheden om gasloos te gaan wonen. De bijeenkomst is op de Kettingweg 7a in Vught.
1. Gasloos wonen: wat betekent dat voor u?
Het Gronings gas wordt over een aantal jaren niet meer geleverd, we moeten van het aardgas af. Maar hoe doen we dat dan en wat betekent dat voor u? Wat kunt u doen?
2. Ins en outs van de warmtepomp
Een expert gaat nader in op de mogelijkheden van een warmtepomp. Hierbij zal ook aandacht worden besteed aan een zeer vernieuwend systeem waarbij – naast elektriciteit – warmte wordt opgewekt via de nieuwste generatie zonnepanelen, zogenaamde PVT-panelen. De warmte uit deze zonnepanelen wordt via een warmtepompboiler gebruikt om de woning te verwarmen.

Interesse? Meld je dan vóór 30 mei aan door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen