Restaurant De 4 Kolommen gaat voorgoed dicht

Foto: Pixabay

Het echtpaar Chen sluit op 17 juni voorgoed de deuren van buffetrestaurant De 4 Kolommen aan de N65-Helvoirtseweg in Vught. ,,Met een paar compagnons gaan wij verder met een restaurant in Breda. Maar we hopen ook in Vught of de omgeving een restaurant te kunnen beginnen”, dat zegt mede-eigenares Lily Cheng.

Zo’n elf jaar geleden startte het echtpaar Cheng met de exploitatie van De 4 Kolommen. ,,We hebben hier een grote klantenkring opgebouwd. En we zijn met onze kinderen in Vught gaan wonen. Het bevalt ons hier heel goed. Maar we hebben een tijd geleden van de gemeente en Rijkswaterstaat gehoord dat de N65 wordt verbreed. Het restaurant staat in de weg en moet daarom worden gesloopt. Het kan nog wel een tijdje duren. Maar dat wachten we niet af. Rijkswaterstaat heeft ons als huurders uitgekocht.”

Zoektocht
De zoektocht naar een ander horecabedrijf leidde het echtpaar naar Breda. Daar is in een pand waar De Drie Gezusters was gevestigd het Japanse specialiteiten restaurant Sumo gehuisvest. Het gaat om een filiaal van een keten waarvan restaurants onder meer zijn gevestigd in Tilburg, Amsterdam, Groningen en Scheveningen.

,,Wij gaan verder met de formule die daar al een tijd bekend is”, zegt Cheng.

Zij zegt het ‘erg jammer’ te vinden dat het niet is gelukt om in Vught en directe omgeving een pand te vinden om de huidige formule van De 4 Kolommen voort te zetten. ,,Maar ook al gaan we in Breda van start. Dat wil niet zeggen dat we stoppen om te kijken naar een gebouw om door te gaan met de opzet van De 4 kolommen.”

Bron: Brabants Dagblad

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen