Noten op de Noenconcert zondag 19 maart

09 mrt 2023, 10:19 Nieuws
irene hoogveld maxime snaterse 400x267 1
Zondag 19 maart is er weer een bijzonder Noten op de Noenconcert, namelijk een song & opera recital in de oude kerk van Helvoirt. Het concert begint om 12.15 en is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage in de schaal wordt op prijs gesteld.
Irene Hoogveld (1992) behaalde in 2019 haar masterdiploma met onderscheiding aan de Guildhall School of Music & Drama. In 2017 behaalde ze haar bachelor Cum Laude aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.
Maxime Snaterse (1996) begon op negenjarige leeftijd met pianolessen. Sinds 2011 volgde ze lessen bij Frank van de Laar aan het ArtEZ Conservatorium . Hier heeft ze cum laude haar Bachelor of Music afgesloten en heeft ze recent ook haar Master of Music afgerond, met de hoogste onderscheiding. Momenteel is ze bezig met haar tweede Master of Music aan het Koninklijk Conservatorium Brussel .
Irene en Maxime hebben geauditeerd voor de Vrienden van het lied van het Internationaal Vocalisten Concours en zij hebben de auditie gewonnen en zijn toegelaten tot hun solistenbestand. De jury was van mening dat dit duo uiteindelijk de meeste affiniteit heeft getoond met de liedkunst.
U krijgt een keur van topcomponisten te horen liederen van: Debussy, Puccini, Diepenbrock, Ravel, Wagner en Verdi.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.