Ook burgemeester bezoekt 10-jarige Open Coffee Vught en omstreken

25 okt 2022, 7:56 Nieuws
foto 10 jaar ocv pers 1
OCV
Zo’n 70 ondernemers uit Vught en omstreken bezochten op woensdag 19 oktober de viering van het 10-jarig jubileum van de Open Coffee Vught en omstreken. Kasteel Maurick serveerde vers bereid koffie en thee en Supervlaai had gezorgd voor 70 forse punten gebak. In een diapresentatie kwamen de netwerkbijeenkomsten van 2012 tot nu voorbij. In de beginjaren ging de Open Coffee op bezoek bij uiteenlopende Vughtse ondernemers. Sinds een aantal jaar is Kasteel Maurick echter de vaste thuisbasis.
Nadat een overzicht was gegeven van de voormalige organisatoren, werd een aantal korte interviews afgenomen. Achtereenvolgens passeerden de oprichters, de kasteelheren, de medewerkers aan een aantal specifieke edities én de hofleverancier van de presentjes voor interviewgasten de revue. Die laatste had voor iedere bezoeker een zakje met vers gebrande koffie of thee meegenomen. Een afscheidnemende organisator werd bedankt met onder meer een fraaie fotocollage van alle interviews die hij de afgelopen jaren had.
Nieuwe website
Een grote verrassing was de onthulling van de nieuwe OCV website. Een golf van positieve reacties kwam los. De nieuwe look viel in de smaak. Het ontwerp gaat begin november online. Voor een sneak peak: www.ocvjubileum.nl . Het slotwoord was voor burgemeester Roderick van de Mortel van Vught. Hij toonde zich aangenaam verrast zoveel ondernemers te treffen. Er werd kort teruggekeken op de OCV Nieuwjaarsbijeenkomst van 15 januari 2014 in het statige Vughtse Raadhuis Leeuwenstein, met bubbels en worstenbroodjes. De burgemeester sprak over het groeien van het ondernemerschap in Vught en de impact hiervan op de economie. Zijn waardering ging uit naar de mooie initiatieven. Hij liet weten vaker aanwezig te willen zijn bij OCV bijeenkomsten.
Tijdens de feestelijke bijeenkomsten werden volop foto’s gemaakt. Ook is een podcast/aftermovie in de maak. De volgende Open Coffee Vught en omstreken bijeenkomst is op woensdag 16 november, van 9.00 tot 11.00 uur. Méér informatie is te vinden op www.opencoffeevught.nl.
foto 10 jaar ocv pers
Foto-bijschrift: Burgemeester Van de Mortel had de eer de OCV jubileumviering af te sluiten. Naast hem de beide organisatoren: René Leenderts en Joyce Timmerman. (Foto: Frank van Boxel/Boximages)