Restaurant Heer Kocken in Vught behoudt de Michelin-ster.Dat blijkt uit het overzicht door Michelin bekend is gemaakt.
Michelin voegt in de 2018 editie van het rode boekje 6 nieuwe 1 sterren restaurants toe en 1 nieuw 3 sterren restaurant. Zes bedrijven verliezen sterren, in één van deze gevallen betreft het een bedrijfsbeëindiging. Het eindtotaal in Nederland betreft 3 restaurants met 3 sterren, 17 zaken met twee sterren en 85 restaurants mogen trots zijn op 1 Michelinster.
Overzicht Michelin-sterren 2018
Over De Heer Kocken
De Heer Kocken begonnen in 1998 te ‘s-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Onze droom is altijd geweest dat wij een restaurant wilden openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten.
Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor ons op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk onze grote trots.
De Heer Kocken werkt met een klein vast team, met in de keuken de extra handjes van leerlingen en/of stagiaires die het vak willen leren onder leiding van John Kocken en Marco Knuiman. Marc Kroon is verantwoordelijk voor de wijn-spijs combinaties en neemt de leiding in het restaurant samen met Kirsty de Heer. Juist omdat we met een klein team werken, is iedereen op elkaar ingespeeld waardoor we met elkaar gaan voor een geslaagde avond voor elke gast .
Bron: De Heer Kocken