Ongevallen, diefstal en gevonden granaten in Vught

Foto: Nieuws.nl

Enkele ongevallen en diefstallen hielden de politie bezig afgelopen week. Ook werden er enkele oorlogsgranaten gevonden, die door de EOD tot ontploffing werden gebracht. Vught.nieuws.nl brengt een overzicht van afgelopen week.

Op maandag maakte de politie bekend dat de identiteit van de dode man in Helvoirt bekend is. Het gaat om een dakloze man van 71 jaar, die de laatste maanden vooral tussen Tilburg en Den Bosch leefde. De politie gaat ervan uit van een natuurlijke dood.

Diefstal

In de buurt van het Moleneindplein is deze week een jongeman aangehouden omdat hij een gestolen scooter in bezit had. Vrijdagnacht vond er een poging inbraak plaats aan de Markiezaat. De politie is op zoek naar meer informatie. Zaterdagmiddag had de politie een succes toen ze op het zorgpark Voorburg op heterdaad een koperdief aanhield. De dief was in een gebouw op het terrein bezig en werd gepakt dankzij een goede samenwerking van de politie met de beveiliging en receptie van de GGZ.

Ongevallen

Dinsdag vond er een ongeval plaats op de N65 in Helvoirt. Bij het kruispunt met de Torenstraat botsten drie voertuigen op elkaar. Ambulancepersoneel controleerde een persoon, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Verder waren er geen gewonden. Op vrijdag was er een ongeval op de A2 bij Vught. Meer details over dit ongeval zijn niet bekend.

Granaten

Bij werkzaamheden bij Fort Isabella zijn vijf granaten uit de oorlog en een rookgranaat aangetroffen. De werkzaamheden werden tijdelijk stilgelegd, zodat de EOD onderzoek kon doen. Op vrijdag bracht de EOD de granaten tot ontploffing gebracht. Hierna werden de werkzaamheden weer hervat.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen