Zwaluw VFC stijgt naar 3e plaats en derde nederlaag op rij voor Real Lunet

Zwaluw VFC deed afgelopen zondag goede zaken door met 3-2 te winnen van Taxandria uit Oisterwijk. Tweede klasser Real Lunet verloor bij Vianen Vooruit voor de derde keer op rij.

In de 3e klasse is Zwaluw VFC naar de derde plaats geklommen na de overwinning op Taxandria. Bij de rust zag het er niet na uit dat de thuisclub deze wedstrijd nog zou gaan winnen (0-2) Na de rust was de ploeg van John Laponder herboren en scoorde ook meteen de aansluitingstreffer door Delano Sarmo. Halverwege de 2e helft was het Martin de Laat die voor de gelijkmaker zorgde en weer Delano Sarmo die alsnog de drie punten in Vught wist te behouden.

Real Lunet verloor zondag voor de derde keer op rij in deze competitie en is terug gezakt naar de middenmoot. In Vianen bij Vianen Vooruit verloor het niet alleen met 2-0 maar ook topscoorder Joaouad Chraou. Hij kreeg van de scheidsrechter tweemaal geel en dus rood. De doelpunten werden gescoord in de 2e helft. De Vughtse ploeg staat nu op de zevende plaats in de 2e klasse H.