MOP Dames 1 plaatst zich voor Play-Offs

Foto: MOP Vught

Op zondag 19 mei heeft MOP Dames 1 zich geplaatst voor de Play-Offs voor promotie naar de Hoofdklasse. Tot en met seizoen 2016-2017 speelde MOP Dames 1 ook in de Hoofdklasse, dus is er MOP alles aan gelegen om terug te keren naar dit allerhoogste landelijke niveau.

De Play-Offs bestaan uit 3 wedstrijden tegen de nummer 10 of 11 uit de Hoofdklasse, waarbij er 2 van de 3 wedstrijden gewonnen moet worden. De precieze tegenstander is nog niet bekend, want dit hangt nog af van de wedstrijdresultaten van zondag 26 mei, de laatste competitiedag voor Dames 1. Als MOP Dames 1 als 3e eindigt in de poule, dan spelen zij Play-Offs tegen Huizen, als zij als 2e eindigt, dan wordt HHuizenBloemendaal de tegenstander voor de Play-Offs.

De eerste Play-Off wedstrijd is thuis op donderdag 30 mei, de tweede is uit op zaterdag 1 juni en de eventuele derde wedstrijd is ook weer thuis op zondag 2 juni. De wedstrijden starten telkens om 12.30 uur.

Iedereen is van harte welkom om de Play-Offs wedstrijden van donderdag 30 mei en eventueel zondag 2 juni bij te wonen op De Bus 2 in Vught!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen