Maak kennis met padel

Foto: TV Bergenshuizen

Sinds augustus 2018 beschikt TV Bergenshuizen over twee padelbanen. Als u een keer kennis wilt komen maken met deze snelst groeiende nieuwe sport in Nederland nodigen we u graag uit om op zondag 15 maart om 10.00 uur langs te komen.

U kunt dan met onze leden tussen 10 en 12 uur een keertje overslaan om te kijken of padel iets voor u is. Deze sport is geschikt voor jong en oud (er zijn ook een aantal zeventigers die bij TV Bergenshuizen wekelijks padel spelen!), weinig blessuregevoelig en gewoon ontzettend leuk om te doen. En mocht u 15 maart niet kunnen, kom dan naar onze open dag op zondag 29 maart van 11 tot 16 uur (meer informatie volgt nog) of op zondag 19 april wederom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Wat is Padel?
Padel is een unieke racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring.

Dus kom een van deze dagen een keer langs bij TV Bergenshuizen. Wij zorgen voor rackets en ballen en u voor sportkleding en -schoenen. Dan maken we er samen een leuke ochtend van!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen