Zomerlidmaatschap bij TV Bergenshuizen

Foto: TV Bergenshuizen

Het park van tennisvereniging Bergenshuizen is weer open! Door de corona commissie is het gehele park corona proof gemaakt. Er is een corona protocol opgesteld in overleg met de gemeente Vught en de gemeente heeft al tweemaal via een controle op het park vastgesteld dat iedereen zich netjes aan het protocol houdt.

Ook de interne corona commissie ziet hierop toe. In overeenstemming met het landelijke beleid is het paviljoen voor het nuttigen van een drankje voorlopig nog gesloten.

Maar er kan dus wel weer getraind en vrij gespeeld worden. Tot 1 juni alleen nog maar het enkelspel, maar als de huidige dalende trend van het aantal corona besmettingen doorzet en niet weer omhoog gaat, kan er vanaf 1 juni ook weer gedubbeld worden.

Dat is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met de tennis- en padelsport bij TV Bergenshuizen. Sinds een aantal jaren biedt TV Bergenshuizen een zomerlidmaatschap aan. Voor dit lidmaatschap van €25 kun je in de maanden juni, juli en augustus gebruik maken van alle faciliteiten en zo vaak tennissen en padelen als het coronaprotocol toestaat.

Padel
Sinds augustus 2018 beschikt TV Bergenshuizen ook over twee padelbanen. Deze sport is geschikt voor jong en oud (er zijn ook een aantal zeventigers die bij TV Bergenshuizen wekelijks padel spelen!), weinig blessuregevoelig en gewoon ontzettend leuk om te doen. Als je een keer kennis wilt komen maken met deze snelst groeiende nieuwe sport in Nederland nodigen we je graag uit voor een proefles. Wij zorgen voor rackets en de aanwezigheid van een trainer die je de eerste beginselen en regels van padel bijbrengt. Wil je hier gebruik van maken stuur dan een mail naar [email protected] met je naam, leeftijd en telefoonnummer en wij nemen contact met je op om de proefles in te plannen.

Dus kun je helaas nog niet je binnensport uit oefenen of nog niet terecht op je sportschool of lijkt het je gewoon leuk om te padelen en tennissen neem dan een zomerlidmaatschap bij TV Bergenshuizen! Kijk op onze website www.tvb.nl, zoek op zomerlidmaatschap en meld je aan. En vind je het leuk? Dan pak je het vervolglidmaatschap voor de rest van het seizoen (tot 1 april 2021) voor maar € 50,- extra!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen