Zomerlidmaatschap TV Bergenshuizen groot succes!

Foto: TV Bergenshuizen

Enkele weken geleden kondigde tennis- en padelvereniging Bergenshuizen hun zomerlidmaatschap aan. Dit is een waar succes te noemen! Al meer dan 100 mensen hebben hun weg op deze manier naar deze gezellige vereniging gevonden.

Ook de aangeboden proeflessen padel zijn succesvol! Tientallen mensen hebben al een dergelijke proefles gevolgd en zijn na een uurtje al razend enthousiast over deze voor Nederland, en zeker Vught, relatief nieuwe sport en worden lid of melden zich zelfs direct aan voor de padeltrainingen.

Het is nog steeds mogelijk om van de aanbieding om voor €25 zomerlid te worden, gebruik te maken. Voor dit lidmaatschap kun je in de maanden juni, juli en augustus gebruik maken van alle faciliteiten en zo vaak tennissen en padelen als het coronaprotocol toestaat.

En hoogstwaarschijnlijk gaat per 1 juli het paviljoen weer open en kunt u na een sportieve inspanning nog met uw vrienden nagenieten op het terras met een drankje. Uiteraard binnen de geldende 1,5 meter richtlijnen.

Dus wil je af van je corona kilo’s, even ontspannen tijdens het thuiswerken of gewoon gezellig een uurtje tennissen of padelen, ga naar www.tvb.nl en meld je aan als zomerlid! En vind je het leuk? Dan pak je het vervolglidmaatschap voor de rest van het seizoen (tot 1 april 2021) voor maar € 50,- extra!

Tot half juli is het ook nog mogelijk om een proefles padel te volgen. Heb je hier interesse in stuur dan een e-mail naar [email protected] met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Wij zorgen voor rackets en een trainer en plannen je in. En vraag vooral je vrienden, vriendinnen, partners, kinderen mee. Want samen is natuurlijk veel gezelliger dan alleen.

Social melding senioren

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen