FC Den Bosch wint van De Treffers uit Groesbeek

FC Den Bosch wist op zaterdag 25 juli met ruime cijfers te winnen van Tweededivisionst De Treffers. Door doelpunten van Meerveld (2x), Bolsius, Miedema en Felida sloten de Bosschenaren het eerste blok van de voorbereiding af met een 5-0 zege.

Waar vooraf nog werd gesproken over de eerste echte test in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, zal hoofdtrainer/coach Erik van der Ven tevreden terugkijken op het resultaat van die test. De jonge groep spelers die de kans krijgen zich te bewijzen in het eerste elftal lieten zich wederom zien in Stadion De Vliert. Met name aanvaller Ringo Meerveld zette zichzelf in de spotlights door in de eerste helft tot twee keer toe op knappe wijze doelman Kornelis te verschalken.

Het meest uit het oog springend moment was de prachtige collectieve 2-0 die middag. Na twintig balcontacten en een bijdrage van elke veldspeler, rondde uiteindelijk Don Bolsius een strakke voorzet van Declan Lambert knap af. Die treffer was kenmerkend voor de instelling waarmee de Bosschenaren 90 minuten lang de tegenstander uit Groesbeek bestookte.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.