Summer Gymnastics bij Prins Hendrik

Foto: MOVE

Zit jij in groep 1 t/m 8 van de basisschool in Helvoirt, Cromvoirt of Vught? Dan ben jij van harte welkom bij Summer Gymnastics.

Groep 1-2
Tijdens Summer Gymnastics krijgen maken de kleuters (groep 1-2) kennis met alle grondvormen van bewegen, zoals klimmen, rollen, springen en zwaaien. Doordat de zaal volgebouwd is met toestellen en matten is er een heuse speeltuin gecreëerd. Hierdoor kunnen kinderen zelf ontdekken wat ze allemaal kunnen.

Groep 3 t/m 8
De oudere kinderen maken gebruik van een doordraaischema. Hierdoor kunnen ze kennis maken met turnen, freerunnen, space turnen en acrogym. Er worden uitdagende opdrachten aangeboden op ieders niveau. En dankzij de inzet van enthousiaste trainers wordt het niet alleen een leuke sportochtend, maar je kunt je ook oriënteren of er een sport tussen zit die je na de zomervakantie wil gaan doen.

Deelnemen
Wil jij deelnemen, schrijf je dan in via Vught Beweegt of via de rechtstreekse LINK. Deelname is gratis, dus schrijf je snel in voor deze leuke activiteit.

Datum, tijd, locatie
Maandag 30 augustus van 09.30-10.30 uur. Sporthal Elzenburg, Lidwinastraat 12b, te Vught (ingang op het speelplein van Kindcentrum de Avonturier).

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen