Dutch Open op Bernardus golf in Cromvoirt

Op de golfbaan van Bernardus Golf in Cromvoirt, wordt deze dagen de 101ste editie van het Dutch Open gehouden. Onder andere de Nederlandse topgolfer Joost Luiten maakt zijn opwachting. De Dutch Open duurt nog tot en met zondag.

Het ‘Nederlands Internationaal Open Kampioenschap’ is één van de oudste toernooien van de Europese tour. Acht keer werd het toernooi gewonnen door een Nederlander, waarvan de laatste twee keer door Joost Luiten (2013 en 2016). Deze doet ook deze editie mee, naast onder andere Graeme McDowell, Matthias Schmid en Rory Sabbatini. Het is de eerste keer dat het toernooi in Cromvoirt plaatsvindt.

Een bal slaan

Naast het kijken naar de vierdaagse wedstrijd voor deze profgolfers, is er voor de bezoeker nog meer te doen. Een aantal amateurgolfers doet mee aan ‘Beat the pro’. Op hole acht mag de amateur proberen de bal dichter bij de hole te slaan dan de prof. Kinderen tot twaalf jaar kunnen zich vermaken bij het GOLF RAAK! Funpark. De perfecte plek om voor het eerst kennis te maken met golf. En jong of oud, gevorderd of beginner, iedere bezoeker kan ook zelf een bal slaan deze dagen. PGA Holland professionals staan klaar om een korte privéles of groepsles te geven. Ook kan je een swinganalyse laten maken aan de hand van een trackman.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen