Sportweekend: geen enkele overwinning in Vught

Foto: Pixabay

Zowel bij de Vughtse hockeyers als voetballers geen overwinning dit weekend. Zwaluw V.F.C. wist nog een gelijkspel te halen, de andere ploegen verloren. V.V. Helvoirt kwam niet in actie. De wedstrijd tegen Volkel werd afgelast.

Schijndel / De Wit – Zwaluw VFC (1-1)

Ondanks het gelijkspel was coach John Laponder tevreden over zijn ploeg. “Ik zie Schijndel wel bij de top 5 komen dit seizoen, het is een goede ploeg. Gezien deze goede tegenstander en de vele blessures die wij hebben, deden we het zeker in de tweede helft prima. Beide teams kregen kansen. Na een half uur kwam Schijndel op voorsprong. Tien minuten na rust maakte Stefan Moes de gelijkmaker na een goed uitgespeelde aanval.”

Real Lunet – CHC (1-4)

Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, was het volgens aanvoerder Murat Dogan zeker geen wedstrijd waarbij de thuisploeg werd overklast. “We hebben zelf ook behoorlijk wat kansen gemist. Na de eerste tegentreffer kregen we een penalty, maar die misten we. Zij scoorden iets later wel. Net voor rust kreeg Daniël Kengawe zijn tweede gele kaart. In de rust stonden we dus met tien man en 0-2 achter. CHC was wel sterker en ze hebben een ploeg met meer ervaring. Ze wachtten de kansen af, terwijl wij te ongeduldig waren. Enes Sonay maakte nog de 1-3, maar vlak voor het einde kreeg onze keeper Jesse de Vries rood omdat hij een terugspeelbal in een reflex met de handen pakte. Uit de indirecte vrije trap scoorde CHC de 1-4. Het was wel een terecht verlies, maar niet zo slecht als de uitslag laat zien.”

HBS – MOP dames (3-2)

De dames van MOP hebben hun eerste verlies moeten incasseren. Coach Roeland de Laat vond dat zijn ploeg over de hele linie niet goed genoeg was. “We kwamen wel enigszins onterecht op een 0-2 voorsprong met een treffer van Bo van Kempen uit een corner en een velddoelpunt van Amy Burton. Het scoren lukte bij HBS toen nog niet, maar na rust wel. Uiteindelijk hebben we wel terecht verloren.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen