Sportweekend: alleen Zwaluw V.F.C. komt tot winst

Foto: Vught Nieuws

Alleen Zwaluw V.F.C. behaalde de winst in het afgelopen sportweekend. De vrouwen van MOP behaalden nog een gelijkspel, maar de hockeymannen en de voetballers van Real Lunet en Helvoirt verloren helaas.

Nooit Gedacht – Zwaluw V.F.C. (0-3)

Volgens trainer / coach John Laponder behaalde zijn team een terechte overwinning. “De eerste grote kans was voor de tegenstander, maar daarna waren de meeste kansen voor ons. Het is ook erg fijn dat enkele geblesseerden weer terug beginnen te komen. Tot nu toe staan we er goed op dit seizoen. Nu moeten we scherp blijven en dan kan het misschien een mooi seizoen worden.” Mateo Balbasic scoorde de eerste en derde treffer. Stefan Moes schreef het tweede doelpunt op zijn naam.

Were Di Dames – MOP Dames (2-2)

“In de eerste helft kwamen we met 2-0 achter te staan.” vertelt trainer / coach Roeland de Laat. “Beide ploegen kregen wel kansen, maar zij waren scherper in de afronding. In de tweede helft hebben wij onszelf iets verbeterd en daardoor kwamen we langszij. Bo van Kempen scoorde uit een strafcorner, Kirsten Zennemers met een velddoelpunt. Al met al was dit een terechte eindstand.”

Real Lunet – VV Heeswijk (3-4)

Een balende trainer / coach Glenn Simons spreekt van een onnodig verlies. “We kwamen al snel op achterstand door een te korte terugspeelbal. Daarna maakte Enes Sonay de gelijkmaker en kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Djordi Meerveld. Heeswijk kwam weer op gelijke hoogte nadat onze keeper een terugspeelbal oppakte. In de tweede helft scoorden zij uit twee hoekschoppen twee doelpunten. Het doelpunt van Faizel kwam te laat om nog punten te pakken. We misten wel enkele belangrijke spelers, maar het verlies was onnodig en zonde.”

V.V. Helvoirt – DAW Schaijk (2-6)

In de eerste helft was er nog niet veel aan de hand en waren beide ploegen redelijk in evenwicht. Dat was ook te zien in de stand: 1-1. Tim Verhoeven scoorde het doelpunt voor de thuisploeg. Na rust liet Helvoirt zich te makkelijk wegspelen. DAW kwam op ruime voorsprong voordat de Helvoirtenaren weer iets terugdeden. Jeroen de Bever maakte de 2-4. Niet veel later kreeg Helvoirt een strafschop tegen en was de strijd voorbij. De ploeg probeerde het nog wel, maar kreeg geen kansen meer, terwijl DAW het werk afmaakte.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen