Zwaluw V.F.C. kampioen en promoveert naar tweede klasse

Met een klinkende overwinning op DBN’22 is Zwaluw V.F.C. kampioen geworden. Hiermee is de ploeg ook direct gepromoveerd naar de tweede klasse.

De wedstrijd begon meteen goed toen de Vughtenaren in de eerste minuut al een strafschop kregen. Martin de Laat mistte in eerste instantie, maar schoot in de rebound alsnog de bal in het net. Het was een gezellige drukte op het sportpark en de vreugde werd steeds groter naarmate er meer doelpunten gescoord werden. Na een kwartier spelen scoorde Tommy Kreté, die opnieuw een belangrijk aandeel in de overwinning had. Na een half uur spelen, zakte de wedstrijd iets in, maar toen had Steffan Moes zijn ploeg al op een comfortabele 3-0 voorsprong gezet.

Feest

In de tweede helft zette DBN’22 iets meer druk en kreeg een paar mogelijkheden, maar Zwaluw kwam geen moment echt in de problemen. Matthijs Bezem en Tommy Kreté vergrootten de voorsprong. Toen was het wachten op het eindsignaal. De laatste actie van de wedstrijd was ook een doelpunt. Na deze 6-0 klonk het laatste fluitsignaal en barste het feest van de nieuwe kampioen los.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.