Turnwedstrijden en beweegplein Martinihal

Foto: Pixabay

In het weekend van 8 en 9 juni 2024 organiseert de gymnastiekafdeling van Prins Hendrik een turnwedstrijd voor dames in de Martinihal. In tegenstelling tot vorig jaar gaan wij met deze wedstrijd het regio turnseizoen afsluiten en zijn in dit weekend de individuele toestelfinales gepland. Kortom een druk weekend waarin vele medailles te verdienen zijn.

Wil jij graag een wedstrijd bijwonen? Kom dan gerust naar Martinihal (Martinilaan 8, te Vught). Je bent van harte welkom om te genieten van de oefeningen die de turnsters zullen presenteren. Er zullen twee wedstrijden per dag zijn van 9.30 – 15.30 uur.

Ontdek het avontuur op het Beweegplein!
Wil jij jouw kind een ervaring bieden vol plezier, uitdaging en motorische ontwikkeling? Dan mag je het Beweegplein van Prins Hendrik in de gymzaal van de Martinihal te Vught op 8 en 9 juni niet missen!

Voor kinderen van 1 t/m 6 jaar bieden we een unieke kans om samen met hun (groot)ouders deel te nemen aan dit beweegplein, om verschillende motorische vaardigheden te stimuleren. Van balanceren tot springen, klimmen tot rollen, elk een avontuur! Incl. een verfrissend drankje om je energie op peil te houden.

Groot) ouders, dit is niet alleen een gelegenheid om de band met je kind te versterken door samen te spelen en te leren, maar ook een kans om actief bij te dragen aan de motorische ontwikkeling van je kind. Een waardevolle investering in de toekomst van je kind.

Kledingadvies voor de kinderen: een T-shirt met een kort

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen