Zomereditie CellOlympics een groot succes

Foto: Cees Ringelberg

De zomer van 2024 staat in het teken van vele fantastische sportevenementen zoals, het EK voetbal, de Tour de France, de Olympische Spelen in Parijs en de MOVE Sportzomer. Dan kan en mag de eerste zomereditie van de CellOlympics niet in dit rijtje ontbreken.

Na een succesvolle (eerste) wintereditie van de CellOlympics stond afgelopen zaterdag de eerste zomereditie op het programma. Deze vond plaats op de voetbalvelden van SV. Real Lunet, waar we gastvrij werden ontvangen. De gezellige en sportieve middag werd afgetrapt met een heerlijke lunch. Naast drie woongroepen van Cello uit Berlicum, deden er ook twee Vughtse woongroepen mee. Cello Vught werd vertegenwoordigd door de bewoners van de Van Sonsstraat en van de Esscheweg/Jan van Amstelstraat.

In aanloop naar het evenement hebben de bewoners iedere week een spel geoefend, die ook werd aangeboden tijdens de CellOlympics. Op die manier konden de bewoners in eigen tempo zich voorbereiden op de spellen en werd het enthousiasme geprikkeld. Bewoners hebben samen spandoeken gemaakt, wat bijdroeg aan de betrokkenheid van alle bewoners, ook degene die minder van sport en bewegen houden. De aanloop naar dit evenement is dan ook een fantastisch groepsproces geweest, waar iedere bewoner zijn of haar kwaliteiten kon inzetten.

Niet de organisatie, maar de wijze waarop de bewoners het evenement hebben beleefd en hebben vormgegeven heeft de CellOlympics tot een succes gemaakt. Zoveel enthousiasme, betrokkenheid, dankbaarheid en het trots zijn op elkaars en de eigen prestaties, zorgen ervoor dat zij zich hebben gedragen als een voorbeeld voor velen anderen.

Dank aan de buurtsportcoaches van Cello en MOVE Vught, de bewoners, de begeleiding, SV. Real Lunet en Cees Ringelberg voor de prachtige foto’s.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen