Beweeg je Fit: Actieve Ochtend voor Ouderen

03 okt , 12:52 Sport
beweeg je fit social media
MOVE Vught
Een nieuwe beweegactiviteit voor ouderen die veelzijdig willen sporten. Op het sportpark van Zwaluw VFC (adres: De Kikvorsch 5) draait alles om veelzijdig bewegen waarbij plezier, gezondheid en ontspanning voorop staan. De frisse lucht en de gezellige omgeving zorgen ervoor dat iedereen zich welkom kan voelen en op zijn gemak kan bewegen.
Voorafgaand aan de activiteit is het clubhuis van Zwaluw VFC geopend vanaf 10:00 uur. Hier kunnen deelnemers elkaar ontmoeten en gezellig een kopje koffie drinken, terwijl ze gezellig kletsen en nieuwe vriendschappen sluiten. Van 10:30 tot 11:30 uur vindt de beweegactiviteit plaats.
Wat gebeurt er tijdens de actieve ochtend? De deelnemers doen diverse spier- en botversterkende oefeningen, spel- en wedstrijdvormen en er wordt gewerkt aan balans- en coördinatieoefeningen, dit allemaal in het kader van veelzijdig bewegen.
De eerste keer staat gepland voor woensdag 30 oktober en vanaf dan is iedereen iedere woensdag van harte welkom. Het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt of net begint; het belangrijkste is dat iedereen op zijn eigen manier kan bewegen en plezier maakt!
Wil je meedoen? Meld je dan aan via telefoon: 06-45796883 of stuur een e-mail naar [email protected]. Kom en ontdek hoe leuk en waardevol een actieve ochtend kan zijn! Samen bewegen, lachen en genieten van de frisse buitenlucht – dat is Beweeg je Fit!