FC Den Bosch neemt afscheid van twee spelers

03 aug , 7:31 Sport
66ac747e101b1
FC Den Bosch heeft het doorlopende contract van Dennis Gyamfi (22) in goed overleg met de speler ontbonden. De rechtsback mag op zoek naar een andere club en heeft meer mogelijkheden om die te vinden met een transfervrije status. Gyamfi kwam in januari 2023 naar ’s-Hertogenbosch. Hij speelde 41 wedstrijden voor de Bosschenaren. Gyamfi had nog een contract tot en met 30 juni 2025. 
Rhino Goutier (21) vertrekt definitief naar het Filipijnse Cebu FC. Aan deze club werd de middenvelder in de winterstop van het afgelopen seizoen door FC Den Bosch uitgeleend. Goutier, wiens moeder van Filipijnse afkomst is, heeft bij Cebu FC een eenjarig contract getekend.  Zijn contract bij FC Den Bosch liep tot en met 30 juni 2025.
Technisch directeur Bernard Schuiteman: “Rhino heeft de afgelopen maanden een mooie stap gezet in zijn voetbalcarrière en in zijn persoonlijke ontwikkeling. De verhuur was voor een beperkte periode. Maar als voetballen en wonen in een ander land een speler zo goed bevalt en hij krijgt de mogelijkheid om te blijven, dan willen wij hem die kans niet ontnemen. Rhino doorliep de hele jeugdopleiding van FC Den Bosch en uit het oog is niet uit het hart. We gunnen hem deze bijzondere stap en zullen zijn verrichtingen aan de andere kant van de wereld met veel interesse blijven volgen.”
FC Den Bosch bedankt beide spelers voor hun inzet voor de club en wenst beide alle goeds in hun verdere profcarrière.