Hét Padel Event voor 50+ Singles

05 okt , 7:45 Sport
padel event elkaar ontmoeten 50 singles activiteiten
Elkaar Ontmoeten
Unieke kans voor 50+ Singles om deze populaire sport te ontdekken en gelijkgestemde, 50+ singles te Ontmoeten. Het eerste padel activiteiten voor 50+ singles waren een groot succes, met zo’n 40 singles in een goede man- vrouwverhouding. (jl.21 sept.)
Bij ElkaarOntmoeten geloven ze dat leeftijd slechts een getal is en dat je altijd nieuwe avonturen kunt beleven en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Daarom organiseren ze speciaal voor 50+ singles een uniek padel event op het grootste padel outdoor park van Nederland, Tennis & Padel Park De Krekel Mariaheide, gelegen in het prachtige groen tussen Veghel en Uden.
Wat is Padel?
Padel is een snelgroeiende racketsport die een combinatie is van tennis en squash. Het is eenvoudig te leren en geschikt voor spelers van alle niveaus, waardoor het de perfecte sport is voor zowel beginners als gevorderden. Bij dit event kun je kiezen voor deelname inclusief een clinic, gegeven door erkende padel trainers. Zij leren je de basistechnieken en de spelregels van padel, en voor de gevorderden om hun skills te verbeteren. Vervolgens kan je jouw skills toepassen in de aansluitende leuke wedstrijdjes, ongeacht je ervaring en fitheid.
Waarom je dit Event niet mag missen.
Dit event is meer dan alleen sporten. Het is een gelegenheid om gelijkgestemde 50+ singles te ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer. Deze activiteiten staan bekend om hun gemoedelijke ambiance waar niks moet en veel kan. Of je nu komt om te sporten andere singles te ontmoeten, socializen of gewoon om een leuke dag te hebben, bij Elkaar Ontmoeten ben je aan het juiste adres.
Programma en Verwachtingen
De dag begint met een warm welkom van het welkomstteam en een korte introductie over padel en het programma van de dag. Voor deelnemers die gekozen hebben voor de clinic, zullen met de ervaren trainers je de basisprincipes van padel bijbrengen en je helpen om het spel snel onder de knie te krijgen. Voor de meer gevorderde spelers is er de mogelijkheid om hun skills verder te ontwikkelen om daarna met z’n allen in toernooi vorm te gaan spelen.
Na een paar uur intensief sporten, is het tijd om te ontspannen op een van de terrassen met uitzicht op de banen. Onder het genot van een hapje en een drankje, en met heerlijke muziek op de achtergrond, kun je kletsen en nieuwe ontmoetingen maken. De dag wordt afgesloten met een gezellige na-borrel en een heerlijk buffet, waar je je ervaringen van de dag kunt delen en nog even kunt nagenieten.
Over Elkaar Ontmoeten
Elkaar Ontmoeten is dé specialist in het organiseren van activiteiten voor 50+ singles. Hun missie is om mensen samen te brengen in een gemoedelijke en ontspannen setting, waar gezelligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Van zeilactiviteiten en kookweekenden tot single (dans) avonden, zij creëren evenementen waar je echt tijd hebt voor elkaar hebt en waar waardevolle contacten kunnen ontstaan. Het blijkt dat het niet altijd makkelijk is om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral niet op latere leeftijd. Daarom doet Elkaar Ontmoeten hun uiterste best om een gevarieerd aanbod van activiteiten te bieden waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Deze evenementen zijn speciaal ontworpen om mensen samen te brengen en nieuwe vriendschappen te laten ontstaan, dit alles in een relaxte sfeer. Vaak ontstaat er een bijzondere klik tussen mensen van wie de paden anders misschien nooit zouden kruisen.
Praktische Informatie
Het eerstvolgende Padel Event is d.d. Zondag 27 oktober - vanaf 13:00 uur. Op Tennis & Padel park De Krekel in Mariaheide (tussen Veghel-Uden) Waar omkleed- en douchemogelijkheden aanwezig zijn.
Aanmelden:
Bezoek onze website: https://elkaarontmoeten.nl/activiteiten/padel-activiteit om je in te schrijven voor dit unieke event en voor meer informatie over onze andere activiteiten.
Conclusie
Grijp deze kans om een nieuwe sport te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en een geweldige tijd te hebben. Of je nu komt om te sporten, te socializen of gewoon een leuke dag wil beleven, bij Elkaar Ontmoeten ben je aan het juiste adres. Schrijf je vandaag nog in en mis deze unieke kans niet!
Contactgegevens:
Mart van de Weijenberg
info@elkaarontmoeten
www.elkaarontmoeten.nl