Alles voor uw huisdier bij Animal Center

Foto: Vught Nieuws

Geïnspireerd door de schaalvergroting die gaande is in de detailhandel opende Bert van der Pluim samen met zijn vrouw Mariëlle 9 jaar geleden in Kaatsheuvel een megastore waar u letterlijk alles vindt voor o.a. hond, kat, paard en ruiter, knaagdier, vogel, aquarium, pluimvee en (hobby)boerderijdieren. Dit bleek een schot in de roos. Sinds maart jl. is er een tweede vestiging te vinden op bedrijventerrein De Schakel in Vught.

Als u de winkel in Vught binnenstapt, begrijpt u meteen dat Animal Center veel meer is dan een ‘gewone’ dierenwinkel. Alleen al vanwege de uitgebreidheid van het assortiment en de unieke beleving, is een bezoek aan deze megastore een must voor elke dierenliefhebber. En dan hebben we het nog eens niet over het kundige personeel en de scherpe prijzen.

Gemak en service
“Wij willen onze klanten een stuk gemak bieden”, vertelt Bert van der Pluim enthousiast. “Als je een huisdier hebt, vind je hier echt alles wat je nodig hebt. Van voer, voer- en drinkbakken en bodembedekkers tot allerhande verzorgingsartikelen, speeltjes en accessoires.” Nu de winter er weer aankomt, zijn de verlichte halsbanden populair en is er ruime keuze in trendy hondenjasjes én hondenmanden passend bij ieder interieur. De complete aquariumafdeling is ronduit indrukwekkend; aquaria in prachtige designs en met de mooiste koudwater- en tropische vissen staan hier ruim gepresenteerd. Qua service gaat Animal Center net een stapje verder. “Specifiek op deze afdeling kunnen mensen bijvoorbeeld hun aquariumwater laten testen als er problemen zijn. Samen kijken we hoe we dit op kunnen lossen.”

Persoonlijk advies
Je hoeft niet bang te zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, de medewerkers van Animal Center geven je graag een persoonlijk advies. “Ons team bestaat uit 32 gemotiveerde werknemers die regelmatig opleidingen en trainingen volgen om hun kennis up-to-date te houden. Alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.” Natuurlijk kunt u uw boodschappen ook makkelijk online bestellen via de webshop www.animalcenter.nl.

Dogwash en Trimsalon
Animal Center onderscheidt zich door een aantal extra voorzieningen aan te bieden. Zo is er een Dogwash waar u uw hond zelf makkelijk en snel kunt wassen en drogen. “Mensen hebben in een handomdraai een schone, droge hond, en ook nog eens geen vieze badkamer thuis.” In de winkel vindt u daarnaast een Pets Care & Wellness trimsalon waar uw hond terecht kan voor een behandeling door een van de gediplomeerde trimmers. Probeer het vooral eens uit, in de maanden oktober en november krijgt u een waardebon van € 10 cadeau bij een volledige trimbehandeling. Verder krijgt u in oktober en november 50% korting op het knippen van de nagels.

Een volwaardige dierenkliniek
Animal Center beschikt ook over een Pets Health dierenartsafdeling. Hier kunt u dagelijks tijdens inloopspreekuren of op afspraak terecht. “Dit doen we in samenwerking met Dierenkliniek De Langstraat. We beschikken over een volwaardige dierenkliniek met twee spreekkamers en een operatiekamer. Nazorg is belangrijk, dus ook buiten de openingstijden van de winkel is een dierenarts bereikbaar voor spoedgevallen.”

Leuke activiteiten
Animal Center organiseert regelmatig leuke activiteiten voor haar klanten. Zo staat op 15 december 2018 een aquarium dag gepland en op 27 januari 2019 een beauty dag voor uw hond. “In de eerste week van april kan iedereen deelnemen aan onze jaarlijkse hondenwandeling in de Loonse en Drunense Duinen. Zo hopen we mensen aan ons te binden!”

Tip: U kunt sparen voor extra korting met de Premiumpas. U kunt deze aanvragen in de winkel. Animal Center is 7 dagen per week geopend. Adres: De Schakel 12 te Vught en Verzetstraat 11 Kaatsheuvel. Voor meer informatie kunt u terecht op www.animalcenter.nl en https://www.facebook.com/animalcenterbrabant/.

Meer info  Winkel Kaatsheuvel: Verzetstraat 11

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen