Poelier Traiteur Dekkers bewust lekker eten

Foto: Poelier Traiteur Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers aan de Helvoirtseweg in Vught is klaar voor het Wildseizoen en de winterse maaltijden.

Wie de winkel van Poelier Traiteur Dekkers binnenstapt, wordt ondergedompeld in een wereld van smaak, verfijning en Brabantse gemoedelijkheid. Warmte en sfeer hebben een centrale rol. De uitnodigende opstelling en de rustgevende kleuren zorgen voor een perfecte ambiance waar de topproducten de juiste accenten kunnen krijgen zo ook het wild.

“De wildbranche is een unieke ambachtelijke branche, waarin wordt gewerkt met natuurlijke, biologisch scharrelvlees. Wild is niet alleen gezond omdat het caloriearm is. Het is ook een product dat rijk is aan ijzer en eiwitten. Omdat wild van zichzelf al veel smaak heeft is er ook maar weinig  tijd nodig om iets lekkers op tafel te zetten. Bakken, grillen, braden, roosteren, stoven, stomen. Wild is een veelzijdig stukje vlees” Vertelt een enthousiaste Suzanne.

Ook Poelier Traiteur Dekkers speelt daar direct op in. In de keuken bereiden ze dan ook de wildspecialiteiten, hazenpeper, ragout soepen en diverse pate’s.

Poelier Traiteur Dekkers heeft een veelzijdigheid aan heerlijke producten en kant en klaar maaltijden evenals een uitgebreid assortiment aan specialiteiten waaronder: Jachtschotel/Zuurkoolschotel. “Met de winter voor de deur hebben we natuurlijk onze Brabantse Liefde Erwtensoep met Kipworstenbroodjes”

Kom gerust eens langs bij Poelier Traiteur Dekkers aan de Helvoirtseweg en zie ook het ruime andere assortiment.

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag 09.00 -18.00 uur
Vrijdag 09.00- 19.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
www.poelierdekkers.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen