Vughternaren delen passie en weten te vermenigvuldigen

Foto: Happy Circle

Vughtenaren Silvana Leatemia en Isabelle Schoemakers – Leijser ontdekten dat ze een gedeelde passie hebben. Op een creatieve manier gaan ze al om met oude en nieuwe materialen en daarmee willen ze anderen inspireren.

Maak van je passie je beroep
Hoe mooi is het wanneer je van je passie je beroep kan maken? Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar na het zetten van een eerste stap kom je al een beetje in de richting. Elke eerste stap is er één en je hoeft nog niet meteen in Rome te zijn, dit is een proces. De Vughtse dames Isabelle Schoenmakers – Leijser van HAPPY CIRCLE en Silvana Leatemia van Styleloverz weten als geen ander hoe dat is. Via Instagram raakten ze met elkaar in gesprek en zagen mogelijkheden om krachten te bundelen.

Samenwerken op Vughtse bodem
Einde van deze zomer opende Isabelle haar pop-up store HAPPY CIRCLE in het centrum van Vught. Je kunt hier lifestyle vinden in de vorm van handgemaakte producten en bijzondere (vintage) vondsten. Ook kun je je eigen creativiteit ontdekken door het volgens van workshops in deze creatieve werkplaats. HAPPY CIRCLE is ontstaan vanuit een passie voor interieur en creativiteit. “Al van jongs af aan heb ik liefde voor inrichting in de breedste zin van het woord en ik paste dit later ook toe in woningen en bij evenementen. Ik zie mogelijkheden om met weinig een fijne sfeer neer te zetten. Het is vaak een combinatie van oud en nieuw maar vooral met aandach”, vertelt Isabelle. Styleloverz werd opgericht toen Silvana van haar passie ook haar beroep maakte, zo’n 9 jaar geleden. De creatieve Styliste / Personalshopper houdt zich vooral bezig met kleding, kleur en stijl. Bij Styleloverz draait het vooral om style en niet alleen om trends. “Ik help ondernemende vrouwen en mannen met het samenstellen van verrassende combinaties passend bij hun identiteit zodat ze tijd overhouden, er elke dag stijlvol uitzien, zichtbaarder worden voor hun omgeving en zich vooral goed voelen”, aldus Silvana.

De gemene deler
Inmiddels vinden er verschillende workshops plaats bij HAPPY CIRCLE en zo zagen Silvana en Isabelle ook de mogelijkheid om weer een nieuwe workshop toe te voegen aan het aanbod. In de Masterclass Styling leert Silvana deelnemers alles over kleur, stijl en kleding. Gedurende deze leerzame en interactieve middag gaan ze samen (her)ontdekken wie ze zijn en naar de kleuren en pasvormen die je nog mooier maken. Meer informatie over deze of andere workshops bij HAPPY CIRCLE kun je vinden op www.happycircle.nl/workshops.

Over HAPPY CIRCLE
Op zoek naar unieke decoratie voor in huis? Hou je van vintage en origineel? Wil je zelf creatief aan de slag of je creativiteit ontdekken? Kom een kijkje nemen in onze winkel en laat je inspireren!

HAPPY CIRCLE: iedereen heeft creativiteit in zich! Creativiteit om anders te kijken naar je omgeving én materialen uit je omgeving. HAPPY CIRCLE doet er alles aan om jouw creativiteit te prikkelen, zelf te ontdekken en te laten zien. Je vindt hier lifestyle in de vorm van handgemaakte producten en bijzondere (vintage) vondsten. Ook kun je jouw creativiteit ontdekken door middel van workshops in deze creatieve werkplaats. Heb je zelf bijzondere creaties? Deze plek biedt jou de ruimte. Het bijzondere aan deze plek is dat je voelt dat alles met aandacht wordt gedaan. En het leuke is dat alles wat je ziet in de pop-up store ook te koop is. Zelfs de stoel waarop je de workshop volgt!

www.happycircle.nl

Over Styleloverz

Bij Styleloverz draait alles om style en niet alleen om de laatste trends. Iedere vrouw en man kan er op haar / zijn best uitzien en voelen. Styliste / personal shopper vann Styleloverz  helpt ondernemende vrouwen en mannen met het maken van verrassende combinaties passend bij hun identiteit zodat ze kostbare tijd overhouden, geen kledingstress meer ervaren en er elke dag stijlvol uitzien. Daardoor worden ze ook zichtbaarder voor hun omgeving. Het  doel is om jou zou goed mogelijk te helpen om je te laten stralen in de outfit waar jij je goed in voelt en wat bij je past. Elke dag.
Look good, feel good.. niet voor even maar je hele leven!

www.styleloverz.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen