ZorgMies op maat kan uw reddingsboei zijn

Foto: Zorg Mies

Zoekt u ondersteuning nog voor de gang naar het verpleeghuis onvermijdelijk is geworden of voordat je als mantelzorger instort?  De inzet van een ‘ZorgMies op maat kan ook uw reddingsboei zijn’!

Als cliënt blijf je bij ZorgMies in de regie, wij ondersteunen met persoonsgericht maatwerk in uw dag patroon. Vanuit een (gratis) intakegesprek wordt de match gemaakt met:
< Uw persoonlijkheid & karakter
< Uw behoeften qua ondersteunende activiteiten
< De tijdstippen waarop u de ondersteuning wenst te ontvangen.

Inzet van een ZorgMies (m/v) maakt het leven weer een stukje leuker!

Haar belangrijkste taak is persoonlijke begeleiding, gezelschap houden en een luisterend oor bieden. Maar ook (lichte) persoonlijke verzorging en praktische zorg kan worden geboden: hulp in de huishouding, verzorging van huisdieren, wandelen, een uitstapje maken, begeleiding naar een arts, ziekenhuis of therapeut. Samen koken, tuinieren. Ook hulp bij het ordenen van administratie, het plannen van dagelijkse activiteiten, het onderhouden van sociale contacten.

Ons doel is om iemand ondanks (toenemende) beperkingen zo lang mogelijk comfortabel zelfstandig te kunnen laten wonen. Met een gevoel van geborgenheid en behoud van eigenwaarde. Het toevoegen van ‘positieve gezondheid’ door het creëren van een positief welzijnsgevoel waardoor gevoelens van eenzaamheid of “er niet meer toe doen” zoveel mogelijk en het liefst helemaal weg worden genomen. Eigenlijk gewoon om iemand zo lang mogelijk gelukkig te laten leven. De maatwerk-ondersteuning door een ZorgMies kan hiervoor “uw reddingsboei zijn”.

Hulp van een ZorgMies kan gefinancierd worden uit een persoonsgebonden budget. Voor alle overige informatie en kwaliteitswaarborgen die ZorgMies biedt (ISO-gekwalificeerd), kunt u terecht op de site: www.zorgmies.nl

Voor al uw vragen kunt u ZorgMies Nederland regio-Regio Vught (Betty van Lith) dagelijks bereiken via telefoon: 073-78 20 255 / 06-21564249 of per mail: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen