Zondag 25 november opening party Moment van rust

Foto: Moment van Rust

Massagepraktijk Moment van rust houdt op 25 november a.s. een opening party in haar nieuwe praktijkruimte aan de Kempenlandstraat 9m in Vught. Iedereen is op deze dag van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur om kennis te maken onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens is er een stoelmasseur aanwezig voor wie een gratis stoelmassage wil ondergaan.

“De praktijk was eerst gevestigd aan de Industrieweg”, zegt Ria van der Lee, eigenaresse van Moment van rust. “Sinds een paar maanden zit de praktijk op een nieuwe locatie aan de Kempenlandstraat, vandaar deze opening party. Kom gezellig langs en zie of ik iets voor je kan betekenen.”

Wat heeft Moment van rust allemaal te bieden:

> manuele lymfedrainage;

> diverse massages/behandelingen, zoals ontspannings-massage (evt. met cupping), energetische massage, Dorn-therapie, stoelmassage, holistic pulsing, hotstonemassage.

Manuele lymfedrainage (MLD)
Moment van rust onderscheidt zich van andere massage-praktijken door het aanbieden van lymfetherapie. Dat is een zachte ritmische behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de rek van de huid. MLD kan ingezet worden bij diverse klachten, zoals eczeem, holteproblemen, hoofdpijn, pijnlijke borsten, overbelasting van bijvoorbeeld armen. De door Ria gegeven MLD-behandelingen zijn niet geschikt voor oncologisch gerelateerde klachten. Lees op de website meer over MLD.

Dorn-therapie
Dit is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling, die kan worden ingezet bij klachten, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. Bijna iedereen heeft een beenlengteverschil. De benen zijn de steunpilaren van ons bekken. Als deze pilaren ongelijk lang zijn, staat ook het bekken scheef. Dit veelvoorkomende probleem moet verholpen worden, omdat het anders voor veel lichamelijke problemen kan gaan zorgen, zoals onder andere lage rugklachten, heupklachten, kniepijn, voetproblemen en nekklachten.

In tegenstelling tot ‘kraken’ is Dorn-therapie een milde therapie. Met de duimen worden de wervels op een voorzichtige manier op hun plek teruggezet. Tegelijk wordt het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, waardoor de doorbloeding beter wordt. Lees meer hierover op de website.

Kennismakingsmassage
Wanneer je voor het eerst naar Moment van rust gaat, kun je de ontspanningsmassage van circa 60 minuten ondergaan tegen een gereduceerd tarief. Kijk hiervoor op de website www.moment-van-rust.nl onder het tabblad ‘tarieven’ en plan eventueel zelf je afspraak in via de button op de contactpagina.

Nieuwsgierig geworden naar Moment van rust?
Meld je dan vóór 15 november a.s. aan voor de opening party via [email protected]

Kempenlandstraat 9M
5262 GK Vught
Tel. 06-34552582
Email [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen