HAPPY CIRCLE maakt volgende stap

Foto: HAPPY CIRCLE

De winkel van HAPPY CIRCLE in de Marktveldpassage sluit op 24 februari. Dat betekent echter niet het einde van deze onderneming. HAPPY CIRCLE gaat verder met handgemaakte plantenhangers en workshops, maar dan op locatie. “Het experiment met de pop-up store is geslaagd en het is tijd voor de volgende stap”, aldus eigenaresse Isabelle Schoenmakers-Leijser.

Omdat ze de winkel afstoot, geeft HAPPY CIRCLE op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari 50% korting op veel artikelen dat dan nog in de winkel te vinden is.

Experiment
Ruim een half jaar geleden startte Isabelle Schoenmakers-Leijser met het winkelexperiment van HAPPY CIRCLE. Ze had een idee om haar zelf ontworpen handgemaakte plantenhangers  van staal –  de ‘Happy Circles’ – op de markt te brengen. In het creatief proces dat volgde keek Isabelle naar de mogelijkheden en vond toen een leegstaand pand in het centrum van Vught. Al voordat ze zelf binnen was geweest, wist Isabelle al hoe ze dit pand kon inrichten tot een pop-up store waar ze zich helemaal thuis zou voelen. Toen besefte Isabelle dat er meer kansen waren dan alleen het testen of er markt was voor de Happy Circle’s. Ze bedacht dat ze haar liefde voor vintage en creativiteit ook kon samenbrengen in de winkel. “Het leuke is dat ik dit kan delen met anderen en daardoor anderen ook hen inspireren om creatief te zijn en te denken”.

Nieuwe weg
En zo geschiedde. 2 dagen voordat Isabelle op huwelijksreis ging, schreef ze zich in bij de Kamer van Koophandel en 6 weken later opende ze haar eigen winkel HAPPY CIRCLE. “Ik ben erachter gekomen dat het starten van en bouwen aan een project het beste bij mij past. Kijken naar kansen en mogelijkheden, dit samenvoegen met de wensen en daarna gewoon keihard knallen om het te realiseren. Vervolgens wil ik ook weer loslaten om verder te gaan met volgend project. Daarom sla ik vanaf maart met HAPPY CIRCLE een nieuwe weg in. Ik stop met de pop-up store in het centrum van Vught. Ik denk aan mogelijkheden voor webshop en/of HAPPY CIRCLE op wisselende inspirerende locaties. Ook blijf ik graag mensen inspireren en ondersteunen op het gebied van interieur, creativiteit en projectmanagement of ondernemerschap. De workshops blijven, maar gaan verder ‘on wheels’. Kortom, HAPPY CIRCLE blijft bestaan en ontwikkelt zich verder, maar de pop-up store verdwijnt.” Isabelle kijkt met veel voldoening terug op alle bezoekjes, aankopen maar bovenal mooie gesprekken in de winkel. Ook is ze dankbaar voor de mogelijkheid die ze kreeg om de leegstand in Vught als springplank te gebruiken voor verdere ontwikkeling. “Ik kijk er naar uit om de volgende stap te zetten in de richting van wat bij mij past.” aldus Isabelle.

50% korting
Iedereen die nog een kijkje wil nemen in de pop-up store van HAPPY CRICLE kan tot en met zaterdag 23 februari de winkel bezoeken. Dat weekend ontvang je 50% korting op bijna alle (vintage) decoratie, planten en kaartjes. De winkel is gevestigd aan de Marktveldpassage 11a in Vught. Meer informatie vind je op www.happycircle.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen