Eten met Lef is al bijna tien jaar culinair genieten

Foto: LEF

Restaurant LEF uit Helvoirt is al bijna tien jaar culinair genieten van de bovenste plank. Voor wie de smaakpapillen wil laten verwennen –  van lunch tot diner – staat een topteam voor u klaar om er een mooie “herinnering” van te maken.

Eigenaar Maikel Kappen, die zijn eerste decennium met Restaurant LEF in september zal vieren, verklapt het geheim. “Je moet je altijd blijven ontwikkelen, dus creatief blijven en kritisch zijn op jezelf: hoe kunnen we onze recepten nog beter maken, zodat onze gasten nog meer kunnen genieten.” Ook verrassen hoort daarbij. “Daarom hebben we elke maand een nieuw zevengangenmenu. Elke maand zetten we een nieuw gerecht op de kaart. Zo blijven we inspirerend. Voor onszelf, voor onze gasten. En dat wordt enorm gewaardeerd. Onze gasten komen overal vandaan, ook omdat er een uitstekende balans is in prijs en kwaliteit.”

De gerechten zijn een lust voor het oog. En  ze samengesteld met lef. “We schuwen de gewaagde combinaties niet.” Bij elke combinatie drinkt u altijd de perfecte wijn. “Niet voor niets hebben we zeer uitbereid wijnassortiment met wel 150 soorten.”

Nieuwsgierig geworden?
Ga dan gerust een keer lunchen of dineren bij Restaurant LEF.
Nieuwkuijkseweg 28
5268 LG Helvoirt
Tel 0411-641232
Email [email protected]
Reserveren www.etenmetlef.nl

Restaurant LEF is ook een uitdagende plek om te werken. “Momenteel zoeken we keukenmedewerkers, afwashulpen en parttimers voor in de bediening.”

Openingstijden:
Van woensdag t/m zondag geopend voor lunch en diner.
Woensdag vanaf 13.00 uur en de andere dagen vanaf 12.00 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen