Wie jarig is trakteert…

Foto: Lijfstijling

Het is al weer 10 jaar geleden, dat Annemiek van der Voort (53) haar praktijk startte in Maren Kessel. En ook in Vught weten al veel mensen LijfStijling de afgelopen 3 jaar te vinden.

“Vanaf mijn 18e ben ik zelf bezig met mijn gewicht. Veel afslankmethodes heb ik geprobeerd; ik viel altijd goed af, maar dan … ik miste vooral de goede begeleiding naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Afvallen is één, maar slank blijven is twee. En daar gaan veel mensen de minst in”, aldus Annemiek . Daar ligt ook de uitdaging. Begeleiding bij het afslanken, vaak in combinatie met de LPG endermologie is altijd in het aanbod gebleven, omdat het een bewezen succesvolle methode is. We hebben inmiddels veel tevreden clienten in de regio. De afgelopen jaren is het aanbod vergroot. LijfStijling biedt een beweegprogramma met EMS (spierstimulatie). Dit is snel, effectief én persoonlijk. Afvallen en fit en gezond zijn is immers een combinatie van Voeding & Beweging!

Tot slot is het aanbod uitgebreid met schoonheidsbehandelingen die vooral gericht zijn op het vertragen van het verouderingsproces en het verbeteren van de kwaliteit van de huid: wilt u minder rimpels, de huid verstevigen, een betere doorbloeding of wilt u van problemen af zoals couperose, acné? Dan bent u bij LijfStijling aan het goede adres. LijfStijling werkt met geavanceerde apparatuur (LPG endermolift, Reviderm microdermabrasie, DAS Plasma) en hoogwaardige verzorgingsproducten.

Naast het leveren van kwaliteit, wat natuurlijk vanzelfsprekend is, zijn het vooral de persoonlijke aandacht én de tijd die we voor de cliënt nemen redenen waarvoor mensen uit de wijde omtrek naar LijfStijling komen.

Even stilstaan … en weer door!

10 jaar is zo’n moment, dat je even stil staat bij hetgeen je nu hebt bereikt en tegelijk kijk je naar de toekomst. Er staat weer voldoende op stapel. In ieder geval zal er dit jubileumjaar zeker aandacht zijn voor diverse leuke acties en nieuwe ontwikkelingen. Kijk daarom regelmatig op www.lijfstijling.nl en hou onze facebookpagina in de gaten.

Ook is het een mooi moment om mijn (oud)clienten te bedanken! Zonder hen zou LijfStijling niet zijn wat het nu is.

Namens team LijfStijling: Voel je welkom bij ons in de praktijk!

Liefs,

Annemiek
Provincialeweg 73 – Maren Kessel
St. Elisabethstraat 52 – Vught
06-20299616

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen