Brasserie Onder Ons gaat voor Brabantse gezelligheid

Foto: Brasserie Onder Ons

Brasserie Onder Ons dat gevestigd is aan het Moleneindplein 21 in Vught staat voor Brabantse gezelligheid voor jong en oud.

Mike van de Sande, eigenaar van de brasserie, vertelt dan ook vol trots: “Wij willen een verbindende factor zijn voor zowel ouderen als jongeren. Je kunt bij ons in een rustige sfeer lekker met elkaar buurten onder het genot van een goed glas wijn, heerlijk broodje of een warme kop koffie”

Ruim vier jaar is Vughtenaar Mike van de Sande het hart van Brasserie Onder Ons. Hij heeft er volop plezier in. Iedere morgen is hij al vroeg te vinden in zijn zaak om voorbereidingen te treffen. Eerst voor een heerlijk ontbijt, later voor een lekkere lunch. “Op vrijdagavond is er ook een avondkaart met heerlijke gerechten. Ook organiseren we met zekere regelmaat activiteiten zoals ‘Met je Hart’ voor eenzame ouderen die eens lekker in gezelschap willen eten.”

U kunt het zo gek niet bedenken…
Naast de standaard lunchkaart (en op vrijdagavond de avondkaart) kunt u bij ons terecht voor een feestelijk bubbels-ontbijt aan huis, ijsfiets, gezellige high tea of een picknick-mand in combinatie met onze fietsroute.

Maar heeft u een borrel, BBQ of feestje? U kunt het zo gek niet bedenken of ook dat verzorgen wij voor u! Naast heerlijke hapjes of een compleet diner kunnen wij tevens ook de aankleding van de ruimte(s) regelen en naar gewenst bediening.

Heeft u speciale wensen? Onze kracht is de persoonlijke touch!

Kom eens bij ons binnen lopen voor meer informatie, wij zetten graag een kop koffie voor u en bespreken graag al uw wensen!

Contactgegevens
Brasserie Onder Ons
Moleneindplein 21
5262 CW Vught
Telefoon: 073 – 656 02 54
Mobiel: 06 – 13 71 44 81
[email protected]

Openingstijden
Maandag 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen