Poelier Traiteur Dekkers is klaar voor culinaire zomer

Foto: Poelier Traiteur Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers aan de Helvoirtseweg in Vught is helemaal klaar voor het Zomerseizoen.

Wie de winkel van Frank en Suzanne Dekkers Poelier Traiteur Dekkers binnenstapt, wordt ondergedompeld in een wereld van smaak, verfijning en Brabantse gemoedelijkheid. Warmte en sfeer hebben daarbij een centrale rol. Het familiebedrijf dat alleen maar verse en kwalitatieve goede producten levert aan de klanten is helemaal klaar “Laat de zomer maar komen” Zeggen Frank en Suzanne in koor.
“We hebben een lekker scharreltje de Gildehoen en deze is ook voor de barbecue en daarnaast  in het assortiment hebben we onder meer gildehoenkip, lamsspies, garnalenspies, eendenspies. Maar ook de zeer bekende kipsate, kip-knoflooksate burger en kipworstjes. Uiteraard aangevuld met diverse salades, zoals huzarensalade met kip, pasta- en rauwkostsalades.” Laat Frank weten.

Uiteraard heeft Poelier Traiteur Dekkers nog meer te bieden zoals een mooie Party-Plateau die vanaf 8 personen samengesteld kan worden.

Uiteraard is er nog meer in het assortiment zoals vele soorten salades, aspergeschotels, kant en klaar maaltijden, grill specialiteiten, de superieur gebraden kipgehaktballen, diverse aardappelgerechten en diverse pasta’s.

Poelier Traiteur Dekkers staat  garant voor kwaliteit, vakmanschap en service voor onze klanten. Ook voor uw feestjes en cateringservice. Overtuig u zelf en kom eens langs bij Poelier Traiteur Dekkers waar je bewust en culinair terecht kan.

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 -18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
www.poelierdekkers.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen