Met een glimlach de deur uit bij Sisters Nails&Care

Voor mooie nagels aan handen of voeten, hoeven Vughtenaren niet meer ver te zoeken. Sinds november zit Sisters Nails&Care aan het Moleneindplein. “Wij zijn van alle markten thuis en willen dat de klant met een glimlach de deur uitgaat.” aldus eigenaresse Sandy Le.

De 23-jarige Sandy werkte eerder al bij verschillende nagelstudio’s. De laatste was in Den Bosch, waar ze samen met een tante mede-eigenaresse was. “Toch wilde ik liever voor mezelf beginnen. Ik hoorde dat er in Vught een winkelruimte leeg stond. Er was nog geen nagelstudio in Vught, dus mensen zijn ook blij dat wij er nu zijn. Ik heb inmiddels mijn eigen stijl ontwikkeld en we zijn van alle markten thuis.”

Praatje maken

Sisters Nails&Care verzorgt uitgebreide manicures en pedicures. “We hebben gellak, kunstnagels en behandelen nagelbijters. Ook doen we gezichtsbehandelingen en sinds kort kunnen klanten de haren laten wassen met een hoofdmassage. Over een tijdje komt mijn zus ook in de zaak om microblading te doen. We werken altijd met professionele spullen en hygiëne is erg belangrijk. Ik probeer ook met iedere klant een praatje te maken, zodat we een band kunnen opbouwen. Daarom vind ik manicures zelf ook het leukste om te doen. Dan zit je tegenover elkaar en heb je tijd voor een praatje.”

Tevreden

Sandy Le vind het leuk om te zien dat ook mannen steeds vaker de weg naar de zaak weten te vinden. “Ze vinden het soms toch een beetje eng om binnen te komen, lijkt het wel. Mannen kiezen vaak voor een pedicure. Die wordt bij ons ook meestal door een man gedaan, inclusief voetmassage.” Het bedrijf is echt een familiezaak. “Mijn nicht en neef werken hier en mijn moeder helpt soms ook mee. En mijn zus komt er dan ook nog bij. Het was even wennen hier in Vught, maar het bevalt super goed. Tot nu toe gaan de klanten tevreden de deur uit.”

Contact

Sisters Nails&Care is geopend van maandag tot en met zaterdag. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via 06-14925386, maar gewoon binnenlopen is ook goed. De nagelstudio is ook te vinden op Facebook en Instagram.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen