Op zaterdag 4 mei is het Repair Café Vught weer open

Foto: Reapir Cafe

Het Repair Café Vught staat met het mooie weer in aantocht weer klaar om uw kapotte spullen te maken op zaterdag 4 mei van 10.30 -15.00 uur in de Stenen Hut, lokatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het terrein van  Zorgpark Voorburg, vanaf de ingang van het Zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is. Na 14.30 uur worden er geen nieuwe reparaties aangenomen.

Het Repair Café
U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, fiets, laptop, tablet, computer, kleding/textiel en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een fietsband die geplakt moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht. In verband met de drukte kunt u per persoon met maximaal 2 reparaties komen.

Kledingwinkel Hebbes ook open
In de tweedehands kledingwinkel Hebbes is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Loop er gerust even binnen.

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen