Een bijzondere wandeling over landgoed Voorburg in Vught

Foto: Wandeling Vught

Elke eerste zaterdag van de maand, deze maand dus op 4 mei a.s., start een wandeling over Zorgpark Reinier van Arkel om 11.00uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut. Onder de Watertoren 13/19 in Vught. U kunt zich van tevoren opgeven door te bellen met 0736585912, mailen naar [email protected] of u kunt zich spontaan aansluiten bij de groep. Kosten 2.50Euro p.p.

De natuur staat hier prachtig te pronken op dit zorgpark dat onderdeel is van landgoed Voorburg in Vught. Lommerrijke lanen vol kastanje- en beuken bomen; een kerkhof met graven voor religieuzen, cliënten en personeel. De 21e eeuwse moderne architectuur naast statige gebouwen uit begin 20e eeuw. Het verhaal van de geschiedenis en de ontwikkeling van de psychiatrie versus de ontwikkelingen buiten het terrein van Voorburg.

Al lopend over het prachtige landgoed Voorburg hoort en ziet u dit alles en nog véél meer als u meeloopt met één van onze gidsen. Hij/zij zal u meenemen in de natuur en cultuur van dit park en u vertellen over wat er zoal gebeurt en gebeurd is op dit terrein.

Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief-en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Ook op andere dagen dan de zaterdag. U moet zich dan wel een tijd van tevoren melden via bovenstaand nummer of via 0648099005, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren.

Hopelijk tot spoedig.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen