112

Hulpdiensten week 7: inbraak en winkeldiefstal in Helvoirt

Foto: FPMB Bart Meesters

De hulpdiensten kregen afgelopen week opnieuw te maken met enkele reanimaties. Ook was er een inbraak op klaarlichte dag en een winkeldiefstal door een minderjarige.

Op carnavalsmaandag werd er overdag ingebroken bij Brasserie de Keizer aan de Lindelaan in Helvoirt. Op camerabeelden is een man te zien die een sjaal draagt van Kruikenstad (Tilburg). Er zijn meerdere spullen gestolen, waaronder waardevolle elektronica. Mensen die meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. In een Kruidvat-filiaal in Helvoirt werd een minderjarig meisje betrapt op winkeldiefstal. Ze had voor dertig euro aan make-up spullen in haar mouw gestopt, maar werd gesnapt door een medewerker. Het meisje heeft nu een landelijk winkelverbod bij Kruidvat.

Aan de Margrietlaan in Vught vond een ongeval met gaslekkage plaats en ook aan de Oude Baan was er een ongeluk. Op twee andere plaatsen in Vught moesten de hulpdiensten in actie komen voor een reanimatie. Ook de brandweer werd bij een van deze gevallen ingezet om de patiënt af te hijsen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen