112

Hulpdiensten week 13: mishandeling, bedreiging en ongevallen

Foto: FPMB Bart Meesters

De politie was afgelopen week doende met onder andere een mishandeling en bedreiging. Hulpdiensten kwamen ook in actie voor enkele ongevallen en een buitenbrand.

Aan de Esscheweg vond een mishandeling plaats tijdens een verkeersruzie. Twee mannen hadden ruzie over wie er voorrang had, toen een van de mannen de ander met een wielsleutel op het hoofd sloeg. Het slachtoffer hield hier een flinke hoofdwond aan over en moest naar het ziekenhuis. De dader is aangehouden. Ook bij een burenruzie werd iemand aangehouden. Deze had zijn buren bedreigd. In Helvoirt werd een man aangehouden op verdenking van een eerdere gepleegde winkeldiefstal.

Aan de Vlashoek in Vught raakte een vrouw bekneld in de auto. De oudere vrouw was waarschijnlijk gevallen bij het uitstappen en kwam met de heupen klem te zitten. De brandweer kwam ter plaatse en was een half uur bezig om de vrouw te bevrijden. Die hield gelukkig alleen een paar blauwe plekken over aan haar avontuur. Op de Molenstraat in Helvoirt kwamen twee auto’s met elkaar in botsing, waarna een van de auto’s over de kop vloog. De bestuurder kwam er vanaf met lichte verwondingen. In Vught vond nog een ongeval plaats op de Helvoirtseweg en reed een vrachtwagen bij de N65 drie dikke eikenbomen aan, nadat hij van de weg was geraakt. Twee bomen waren zo beschadigd, dat ze gekapt moesten worden.

De brandweer kwam nog in actie voor een gaslucht bij de St. Elisabethstraat en een buitenbrand aan de Cingel. Ook moesten ze de politie assisteren met verlichting.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen