112

Hulpdiensten week 17: geslaagde reanimatie, man met wapen en ongevallen

Foto: FPMB Bart Meesters

De politie kreeg afgelopen weekend een melding van een man die op de Taalstraat met een mes aan het zwaaien was en mensen bedreigd had. In het centrum van Vught werd de man uiteindelijk aangehouden en werd een schaar aangetroffen. Er is aangifte tegen de man gedaan.

Er vonden weer enkele ongevallen plaats, onder andere op de Dokter Hillenlaan en Laagstraat in Vught. Ook was het twee keer raak op de N65. Ter hoogte van restaurant Loetje raakte een auto van de weg doordat de bestuurder uitweek voor een kat. Daarbij kwam hij tegen een waarschuwingsbord voor overstekend wild aan. De bestuurder raakte niet gewond, maar de auto raakte wel zwaar beschadigd. Later in de week raakte ook een bestuurder van de weg af en ramde een lichtmast. Dit keer was alcohol de boosdoener. Een blaastest wees uit dat de bestuurder teveel gedronken had en hij werd dan ook meegenomen naar het bureau. De auto en de lichtmast liepen zware schade op.

Een reanimatie aan de Koestraat is goed afgelopen dankzij de inzet van de hulpdiensten en burgers. Het slachtoffer kwam snel bij kennis en is overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam in actie voor een liftopsluiting aan het Heunpark en aan de Nieuwe Heikantstraat vond een poging inbraak plaats. Informatie hierover is welkom. Tot slot haalde een burger een persoon met verward gedrag van het spoor aan de Laagstraat. Deze is overgedragen aan het zorgkader.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen