Poelier Traiteur Dekkers al meer dan 50 jaar een specialist

Foto: Poelier Traiteur Dekkers

Frank en Suzanne Dekkers zijn  eigenaar Poelier Traiteur Dekkers aan de Helvoirtseweg in Vught. Het oog voor klant en kwaliteit staat er centraal bij dit familiebedrijf, dat begonnen is door hun ouders.

Het oude poeliersambacht, gecombineerd met de moderne traiteurie,  maakt het bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment uniek. Er wordt veel aandacht besteed aan het werken volgens de HACCP-methode. Bij het aanbieden van verse en kwalitatief goede producten zijn hygiëne en veilig werken belangrijke voorwaardes.

Het gildehoenconcept bewust beter voor dier en mens
Het gildehoenconcept, een langzaam groeiend kippenras, is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen.  Uitgangspinten zijn: een lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden. Een betaalbaar en smaakvol stukje kippenvlees voor de bewuste klant, met extra aandacht voor dier en mens.

De kippen groeien op bij een normaal dag- en nachtritme en hebben het hele etmaal water en voer tot hun beschikking. Het voer is 100% plantaardig en bestaat voor 70% uit granen. En het bevat geen groeibevorderaars. Tijdens de controlerondes wordt er extra graan gestrooid om het scharrelen te stimuleren. Balen stro op de grond zorgen voor extra afleiding in de stal.
De kippen behoren tot het Hubbard-ras en hebben sterke genen. Door de kippen meer tijd en leefruimte te geven om op te groeien zijn ze minder gevoelig voor gezondheidsproblemen. Dit levert vitale, sterke en gezonde kippen op. Dit komt de smaak ten goede – en dat proeft u.

Het streven is om de kippen zonder medicijnbehandeling(en) bij de slachterij aan te leveren. De eerste groepen waren helemaal antibioticavrij. De resultaten zijn dus veelbelovend.

De zomer staat voor de deur – dus barbecueën
Voor heerlijke barbecuespecialiteiten uit eigen keuken moet u ook bij Poelier Traiteur Dekkers zijn. In het assortiment hebben we onder meer gildehoenkip, lamsspies, garnalenspies, eendenspies. Maar ook de zeer bekende kipsate, kip-knoflooksate burger en kipworstjes. Uiteraard aangevuld met diverse salades, zoals huzarensalade met kip, pasta- en rauwkostsalades. Neem gerust contact op of kom langs.

Het Plateau
Het plateau gevuld met minimaal 32 verschillende lekkernijen. Vraag naar de folder van ’t plateau LAATSTE-Plateau-poster-50×70 voor de inhoud en spelregels

Helvoirtseweg 32
5261 CG Vught
Tel. 073-6563040

Openingstijden:
maandag 13.00 – 18.00 uur
dinsdag t/m donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 09.00 – 19.00 uur
zaterdag 09.00 – 16. 00 uur
zondag gesloten
Gratis parkeren voor de deur
www.poelierdekkers.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen