MOVE Sportzomer op herhaling

Foto: MOVE Vught

Na het succes van vorig jaar, is er ook deze zomer weer een MOVE Sportzomer voor kinderen uit de groepen drie tot en met acht van de Vughtse basisscholen.

De aftrap vond woensdag plaats met een Zeskamp op het Lidwinaveld. Op 14 juni volgt een Trefbaltoernooi en 21 juni een Voetbalfestijn, beide op dezelfde locatie. Woensdag 28 juni is er een activiteit onder de naam Olympisch Vught op de atletiekbaan van Prins Hendrik en de laatste activiteit Camping Fun is op 5 juli, weer op het Lidwinaveld. Deze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk. Dat kan via de website www.movesportwijzer.nl.

Na deze activiteiten gaat de Sportzomer verder met Fun2Move ZOMERFUN. Iedere dinsdag en donderdag van 18 juli tot en met 17 augustus zijn er tussen tien en twaalf uur leuke activiteiten op het Lidwinaveld. Hiervoor is inschrijven niet nodig.

In het kader van de Olympische gedachte ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ krijgen deelnemende kinderen een MOVE Sportpaspoort. Het paspoort wordt tijdens de verschillende evenementen afgestempeld en diegenen die de meeste stempels verzamelen, maken kans op een leuke prijs. Voor meer informatie is er de website www.movevught.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen