NM Kamp Vught zoekt medewerker educatie

Foto:

Nationaal Monument Kamp Vught is op zoek naar een medewerker educatie voor twintig uur in de week. Deze medewerker begeleid de vrijwillige rondleiders bij de uitvoering van educatieve programma’s. Daarnaast onderzoekt hij of zij de mogelijkheid voor een jongerenteam.

Naast de vele individuele geïnteresseerden die Nationaal Monument Kamp Vught bezoeken, ontvangt het herinneringscentrum ook ruim dertigduizend scholieren. Hierbij gaat het voornamelijk om leerlingen uit groep zeven en acht van het basisonderwijs, alsook de onderbouw van het middelbaar onderwijs. Om de kwaliteit van deze schoolbezoeken te waarborgen, is het herinneringscentrum op zoek naar een nieuwe medewerker. Deze werkt onder andere nauw samen met de vaste educator en de operationeel manager. Tijdens de nieuwe beleidsperiode wil Nationaal Monument Kamp Vught ook de mogelijkheden onderzoeken om jongeren vanaf zestien jaar actiever te betrekken bij het herinneringscentrum.

Vrijwilligers gezocht

Naast een medewerker educatie is Nationaal Monument Kamp Vught ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers die baliemedewerker willen worden. Deze ontvangen de bezoekers en (school)groepen die het herinneringscentrum bezoeken. Hiervoor vraagt het centrum een inzetbaarheid van minimaal één dagdeel per week. Voor de zaterdag- en zondagmiddag zoeken ze versterking om bezoekers van Barak 1B te ontvangen. Van de vrijwillige medewerkers wordt verwacht dat ze flexibel en representatief zijn.

Solliciteren

Bij interesse voor de functie van educatief medewerker kan men tot 8 juli een mail sturen met motivatiebrief en c.v. Voor de vrijwillige functies kan men een mail sturen met motivatie en contactgegevens.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen