Spaans nazomerconcert in de Lambertuskerk

Foto: Lambertuspodium

Het Lambertuspodium organiseert vrijdag 30 september een Spaans nazomerconcert in de Lambertuskerk. Zangeres Mónica Coronado en gitarist Manito geven een concert.

Dankzij het grote succes van de vorige optredens van de twee artiesten, komen ze ook dit jaar weer naar Vught. Met hun warmbloedige muziek neemt dit tweetal de luisteraar naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht.
Mónica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel en het virtuoze spel van Manito stimuleert haar om het uiterste te geven. Zichzelf begeleidend op gitaar, zingt Mónica met heldere stem haar verhalen. Deze heeft ze verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Dit optreden belooft een en al vuur! Het concert is helemaal akoestisch.

Praktisch

Het nazomerconcert begint vrijdag 30 september om 20.00 uur in de Lambertuskerk aan de Helvoirtseweg 5. Kaarten kosten 10 euro. Dit is inclusief een kopje thee of koffie en een glaasje drinken en een hapje. Aanmelden kan via de mail of telefonisch via 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen