MOVE Sportzomer alweer een daverend succes

Foto: MOVE Vught

Drie fantastische evenementen hebben de afgelopen plaatsgevonden op het Lidwinaveld in Vught. En vandaag vindt het vierde evenement plaats; Camping Fun. MOVE is tot 16.00 uur op het Lidwinaveld, dus als je dit nog op tijd leest. Kom dan zeker nog even kijken. We hebben weer geweldige spellen en luchtkussens staan.

De MOVE Sportzomer is nu al een succes te noemen, gezien de grote belangstelling. Tijdens het eerste evenement (Zeskamp) stonden er maar liefst 83 kinderen op het veld. Bij het tweede evenement ‘Trefbaltoernooi’ was het iets minder druk (46), maar het enthousiasme was er zeker niet minder om. Het record staat nu op 102 kinderen, die zich afgelopen woensdag kostelijk hebben vermaakt tijden het ‘voetbalfestijn’.

ZomerFun
Na deze week heft MOVE een weekje rust (laatste schoolweek) om vervolgens weer te knallen tijdens de zomervakantie met Fun2Move ZomerFun. Vijf weken lang is MOVE te vinden op het Lidwinaveld in Vught. Op de dinsdag- en donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 zich helemaal uitleven.

Wat je allemaal kunt doen? Lekker sporten en spelen met de te gekke sportmaterialen die MOVE meeneemt naar het Lidwinaveld. Kom gewoon een keertje kijken, neem je vriendjes/vriendinnetjes, broertjes/zusjes mee en doe lekker mee. Deelname is geheel gratis en je hoeft je niet vooraf op te geven. Jij komt toch ook?!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen